F Aoleu, nuntile... ~ idei profitabile

sâmbătă, 4 iulie 2015

Aoleu, nuntile...


Dragilor, astazi am de facut o marturisire.... Desi genul acesta de scriere este tipic feminin, totusi, in lumina ultimelor evenimente, pur si simplu... nu mai pot! Trebuie sa va spun totul!

Nu stiu cum se face, ce fel de karma oi avea sau cate pacate oi fi fost facand in viata asta, pentru ca, in ultimele luni, am fost invitat la fix 3 nunti... nu ma intrebati cum am reusit astfel de performanta, ca nici eu nu stiu. Si va spun din start: nu-mi plac nuntile. Deloc! Si nu a fost chip sa ma eschivez; la una dintre ele am pretins ca am piciorul in ghips, dar au trimis o masina dupa mine acasa, de-abia am apucat sa imi infasor piciorul in niste scutece de la fiu-meu ala mic si sa-mi pun fracul, ca ne-au si luat pe sus; la alta, am trimis niste emailuri cu o zi inainte cum ca am murit... problema este ca le-am semnat cu numele meu si toata lumea a apreciat ce simt al umorului am, desi putin cam negru, asa ca... tot nu am scapat; la a treia, am fugit, efectiv. Numai ca m-a gasit nevasta-mea si m-a dus aproape legat la nunta... si nu-i mergea, dar m-a amenintat cu divortul, si, daca stai sa pui in balanta, pana la urma, tot la nunta e mai putin dureros, decat la divort... Asa ca, vrand-nevrand, am participat la toate evenimentele... si acum, sunt epuizat, cu nervii tandara si capul mare. Si asta pentru ca, la fiecare dintre evenimente, nu am facut altceva decat sa mancam, sa bem si sa discutam ca la carciuma, in zi de fotbal. Caci muzica, fie nu se auzea mai deloc sau, daca se auzea ceva, era cu bruiaje, si, in momentele cand era reglat sunetul cat de cat, ce se auzea era... de neauzit. Si ce este o nunta fara sa dansezi sau sa joci? Fara toate tipurile de muzica specifice atat zonei, cat si tematicii nuntii?Desi nu am rabdarea detaliilor feminine in organizarea de evenimente, un lucru tot mi-este clar: “mai putin, e mai mult”. Asa ca, mai putine zorzoane si mai mult profesionalism in alegerea furnizorilor, caci, cu ce ramai dupa un astfel de eveniment? Cu amintirea unei petreceri reusite, care nu poate avea loc fara muzica buna, care sa se auda impecabil si care sa-i starneasca pe toti la dans, cu melodii bine mixate si inlantuite astfel incat sa nu te lase sa lenevesti, si cu amintirile “palpabile”- pozele si filmarile realizate cu atentie si cu gust.

Daca mai sunt chemat la vreun eveniment din acesta, de acum inainte, o sa conditionez participarea mea de prezenta lui Dj For Party, asa ma asigur ca o sa petrecem cum se cuvine. Cum va spuneam, dragi organizatori de nunti, tineti cont de profesionalismul celor care va furnizeaza serviciile, caci de ei depind reusita celui mai frumos eveniment din viata tinerilor insuratei, dar si bucuria tuturor nuntasilor de a le fi fost alaturi!Aceste randuri participa la campania organizata de djforparty.ro si eBloguri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu