F Idei de vacanta! ~ idei profitabile

vineri, 24 iulie 2015

Idei de vacanta!

Din seria ideilor profitabile pe care vi le prezint, astazi m-am gandit, ca tot este vacanta si majoritatea copiilor sunt acasa, sa va ofer cateva sugestii de cum ati putea petrece cat mai placut timpul impreuna:

- Locul de joaca: sunt spatii inchise (asa nu aveti grija soarelui exagerat de puternic in orele amiezii) cu una sau doua intrari usor controabile. Copiii sunt fericiti sa se joace aici toata ziua sub supravegherea monitorilor, iar voi puteti sa va relaxati citind o carte sau chiar lucrand pe laptop. In general, toate locurile de joaca au un bar/restaurant unde se poate comanda bauturi si de mancare.

- Piscina (de preferant strandului unde este foarte aglomerat): copiii sunt fericiti cand se balacesc. Pueti profita si voi de apa si soare impreuna cu cei mici, desi aceasta activitate va va solicita intreaga atentie; ca alternativa, pentru cei care aveti curte (sau prieteni la curte): piscina gonflabila, de dimensiuni potrivite varstei copiilor. Se vor balaci cu mare drag. Avantajul acesteia este ca poate fi mutata in functie de ora din zi (la soare dimineata si dupa-amiaza, la umbra in orele pranzului). Nu uitati de crema protectoare. Voi va puteti relaxa sau lucra, dar in imediata apropiere a copiilor, nu trebuie lasati nesupravegheati!

- Jocurile on-line: pentru copiii familiarizati cu calculatorul sau tableta, cand afara vremea este prea incinsa sau cand ploua, copiii pot profita pentru a se delecta cu cele mai noi jocuri online. Pentru fetite, am vazut ca exista un joc cu Barbie balerina, dar si alte variante in care Barbie poate fi aranjata, coafata, ajutata sa conduca sau sa faca curat in casa sau incurajata cand merge la doctor, in special la dentist. Acest gen de jocuri le ajuta sa-si dezvolte simtul practic, dar si pe cel artistic. Se recomanda insa sa nu petreaca foarte mult timp in fata ecranului.- Jocurile acasa: va puteti juca impreuna cu copiii diferite jocuri - dintre cele care se gasesc in librarii sau chiar inventate/create de voi. Copiii sunt fericiti cand parintii le acorda atentie si se implica in „lumea” lor.

Sper sa va fie de folos si daca mai aveti si alte sugestii, va astept cu comentarii!0 comentarii:

Trimiteți un comentariu